Материал: PVC Винил (PU Lack)

Леко еластична изкуствена кожа със PVC лъскавопокритие, което придава мокър латекс ефект на дрехите – като латексовите облекла.

Производител: Ledapol –най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс, Датекс, PVC Винил и кожа

Състав: PVC: 36% Пулиуретан 56% Полиамид 8% Еластан

Състав при корсети и колани: 57% Полиуретан 47% Полиамид


PVC Винил -Vinyl облекло, известно още като винил облекло, е лъскаво облеклосъс пластмасово поливинил хлорид или полиестерно покритие (PVC). PVC пластмасае наричана още винил и поради тази причина този тип облекло също се наричавинил облекло

Тези тъкани обикновено се състоят от основатъкани от полиестерен плат с повърхностно покритие от лъскава пластмаса. Самиятплат е комбинация от PVC и полиуретан (PU).

Посредством новите технологии, новитеплатове VinylPVC са заменени от PU кожа с лаковопокритие, при която в състава и отсъства пластмасовото поливинил хлорид покритие,което е заместено от нови компоненит като полиуретан и полиамид. Нашитепродукти които ще видите в каталога ни, са от плат PU кожа съслаково покритие със състав 36% Полиуретан 56% Полиамид8% Еластан, което прави плата да е много по мек от вътрешна страна и приятенза обличане, като по качество е като изкуствена кожа а едновременно с това отвъншна страна е със лъскав мокър ефект като на латексови облекла. Другопредимство на плата е, че намалява запарването на тялото за разлика отстандартните PVCВинил материи. Поради тази причина и тези нови материи се водят със наименованието PVC Винил тъй като визуално и на допир нямат разлика от Виниловите облекла, но имат значителни предимства пред стандартните PVC Винил материи. 

Тези нови платовепри които не използват PVC пластмаса в състава си, се получава материякоято визуално и на допир е като PVC Винил, но може да се опъва и прегъвабез да се повреди и има еластичност, благодарение на което любимата ви рокляили гащеризон ще са прилепнали плътно по тялото ви.

Този Vinyl PVCплат е по-устойчиви на износване от Латекс и при него не се изискваизползването на полиращи продукти за придаване на блясък.

На снимките по-долу може да видите как са опаковани и как изглеждат визуално нашите продукти от Винил:

 

 

 


Производител: Ledapol –най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс, Датекс, PVC Винил и кожа

Състав: PVC: 36% Пулиуретан 56% Полиамид 8% Еластан

Състав при корсети и колани: 57% Полиуретан 47% Полиамид

Моля изключете Ad blocker добавката за вашия браузър!

Или добавете сайта NEUSTOIMA.bg в списъка с разрешени сайтове!

На нашия сайт няма никакви реклами, но е възможно да не се виждат коректно

снимките на продуктите ако е разрешен Ad Blocker добавка на вашия браузър.