Материал: Latex - Datex ( Латекс – Датекс )

Датекс е чисто нов материал, направен от 100% естествен каучук (латекс) и много еластичен трикотаж, които притежава висока разтегливост, здравина и устойчивост. Друго съществено предимство на Датекс е лесното обличане на дрехите, без никакви помощи средства като талк, пудра или масла, което ви кара да се чувствате комфортно а едновременно с това дрехите външо са с неповторимата визия на латексовите облекла.

Еластичен плат покрит със 100 % натурален естествен латекс.

Производител: Ledapol – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс, Датекс, PVC Винил и кожа.

Състав при облеклата: Material Datex: 69% Латекс, 27% Полиестер, 4% Еластан (100% натурален латекс + 90% полиестер 10% еластан)

Състав при корсети и колани: 34% Латекс, 34% Памук, 32% Полиестерr (100% натурален латекс + 51% полиестер 49% памук)

Датекс е 100% естествен латекс / каучук, свързан чрез вулканизация с  еластичен трикотаж плат. Това дава на Датекса някои невероятни качества от гледна точка на сила и способност да се разтяга и да се върнете към предишната си форма, да се обработва, шие и почиства. Това прави Datex облеклото като цяло много по-лесно да се носи от латекс / каучукови дрехи, защото не е нужно допълнителни средства като лубрикант или талк за да облечете вашата любима Datex рокля или гащеризон. Също така при Датекса изпотяването на тялото е по-малко.

Какви са предимствата на Датекс, пред дрехите от чист латекс / каучук?

Датекс има някои значителни предимства пред традиционните латекс, особено когато се използва в облеклото. Латексото облекло лесно може да се разкъса или повреди. При Датекс тези проблеми са решени със повишената здравина на материала.

Датекс е по-здрав от Latex материята. Поради еластичния плат които е прикрепен за Датекс. Плата е прикрепен за латекса посредством вулканизиране и това дава невероятна здравина на залепване на латекса към еластичния плат и не може да се отлепи, скъса или повреди лесно.

С Datex могат да се шият шевовете по дрехата по същия начин, както и при всеки друг плат, кожа или PVC например, което означава, че дрехите, изработени от Датекс могат да бъдат по-сложни. Шевовете също така са много по здрави на разкъсване отколкото с традиционното лепене на Латексовите дрехи.

Датекс е по-лесен за обличане и носене, без повече лубриканти или талк, за да облечете и носите любимата си Datex рокля или Datex Гащеризон благодарение на еластичния плат от вътрешна страна на дрехите.

Основният недостатък на Датекс пред Latex материята е самото усещането на Датекс. Няма го това усещане на латексовата материя върху кожата, който е плътно прилепнал по тялото и следва всяка извивка плътно като втора кожа, да усещате плътно прилепналия гащеризон по вашето тяло. При Datex заради еластичния плат свързан с латекса, усещането при носенето на дрехите е както с PVC облекло, разбира се е много по-гъвкава материята от PVC.

Ако все пак искате външния ви вид да е като на Латекс облекло без да изпитвате неудобствата при обличането и подръжката на Латекса – Датекс е материала за вас.

Материята датекс е съставена от покритие от 0,4 мм 100% натурален латекс, поради което материала естествено изглежда матов както латекса. За да се придаде този невероятен блясък на облеклата е необходимо да се напръскат със спрей за блясък или да се намажат със силиконово масло и ще постигнете този прекрасен блясък.

На снимките по-долу може да видите как са опаковани и как изглеждат нашите продукти от Латекс - Датекс:

След полиране със спрей за блясъм се получава лъскав мокър ефект:

Състав при облеклата: Material Datex: 69% Латекс, 27% Полиестер, 4% Еластан (100% натурален латекс + 90% полиестер 10% еластан)

Състав при корсети и колани: 34% Латекс, 34% Памук, 32% Полиестерr (100% натурален латекс + 51% полиестер 49% памук)

Производител: Ledapol – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс, Датекс, PVC Лак и кожа

Моля изключете Ad blocker добавката за вашия браузър!

Или добавете сайта NEUSTOIMA.bg в списъка с разрешени сайтове!

На нашия сайт няма никакви реклами, но е възможно да не се виждат коректно

снимките на продуктите ако е разрешен Ad Blocker добавка на вашия браузър.