Материал: Latex - 100% натурален латекс (естествен каучук)

Латекс: Състав: 100% натурален латекс (естествен каучук)

Производител: Anita Berg – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс.

Латексовото облекло изработено от 100% естествен латекс е много удобно за носене и го чувствате като втора кожа по тялото. Дебелината на материала има конкретен ефект върху еластичността и здравината на латекса, като колкото по-дебел е латекса, толкова по-здрав става и по-малко еластичен.

Латексовите облекла се произвеждат по три основни начина.

1. Производство посредством зашиване на латекса.:
При производството дрехите са нарязани на парчета латекс, които са зашити заедно. Това прави латексови дреха, които се адаптират много добре към тялото.

2. Производство на лят - монолитен латекс:
Когато форма на желаната дреха, изработена от керамика или метал, се потапят втечен латекс. След като изсъхне този процес се повтаря няколко пъти, докато дрехата има желаната дебелина, преди да бъде отстранена и изсушена.

3. Производство на залепени латексови облекла.
Производство на лепени латексови дрехи е много бърз и лесен процес. Сегментите на облекло, които са били изрязани от готовите латексови листове или ляти латекс парчета са залепени заедно с гумена лепило. Този процес позволява на латекса да се адаптира към тялото перфектно.

В зависимост от начина на производство на облеклата се определя и тяхната стойност, колкото по-сложна е изработката на дадена дреха, толкова по-скъпа е цената и съответно по-добре прилепва по тялото. Наличието на ципове и метални нитове също оскъпява изработката на облеклата и съответно прави обличането и носенето на дрехите по лесно, удобно и приятно. 

Стандартна дебелина на материала

0.4 mm за ръкавици, маски, чорапи, върхове, чорапи, баските, рокли, поли, прашки, гащеризони, сутиени, къси панталони, панталони и бодита.
0,6 мм главно за корсети, корсажи, превръзки на очите, кюлоти, GAGs, отворени сутиени, жартиери колани, каишки, ръкавици
1.2 мм за колани, превръзки на очите.
1,8 мм за яки, крак или белезници, SM аксесоари

Това са средни стойности на дебелина на латекса, тъй като той варира при изработката на дрехи посредством формован лят латекс, дебелината варира от 0.25 мм до 0.75 mm а при лепените латексови облекла е с дебелина 0,15 мм -0.4 mm.

По-долу са някои съвети за грижите за латекс.

Инструкция за безопасност:
 Ако имате алергия към латекс, ние ви съветваме да не се налага физически контакт с латекс дрехи.
 Имайте предвид също така, че съществува потенциален риск от задушаване, когато използвате пълните маски за глава и лъжливи.

Доставка:
 Анита Berg доставя латексовите облекла поръсени с пудра в черни найлонови пликове и опаковани в кутия. На пръв поглед те могат да изглеждат бели и матов цвят, но това не е причина за тревога. Можете да направите вашите латексови облекла с блясък и ярък цвят с помощта на масло или спрей за блясък.

Носенето:
 Особено важно е
да внимавате при обличане на дрехата. Можете да използва талк на прах или лубрикант, съдържащ силикон, за да облечете по-лесно латексовите облекла. Трябва да се внимава да не се повредят дрехите с остри твърди предмети и нокти на ръцете или краката.

Съхранение:
 След употреба, трябва да се съхранявате вашата латексова дрехи в гардероба. Латекса трябва да се съхранява на тъмно и сухо място и да не е прекалено топло във пластмасови кутии или найлонови пликове. Различните цветове латекс трябва да се съхраняват отделно за да не се боядисат помежду си. Препоръчваме също да се избягва контакт с мед или месинг, тъй като те биха могли да оцветят латекса.

Блясък:
 Можете да полирате латексовата си дреха с помощта на спрей за блясък за латексови облекла или с течно силиконово масло, за да добие неповторим блясък и ярък цвят.

Сушене:
 След почистване и измиване на дрехата е важно да се изсуши веднага на дървена закачалка. Може да се забърше и с кърпа преди да се сложи да изсъхне. След като се изсуши продукта, е хубаво да се наръси с талк на прах или с пудра за тяло и това ще попречи да слепне продукта при дълго седене във сгънато положение.

На снимките по-долу може да видите как са опаковани и как изглеждат визуално нашите продукти от Латекс:

Латекс: Състав: 100% натурален латекс (естествен каучук)

Производител: Anita Berg – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс.

Моля изключете Ad blocker добавката за вашия браузър!

Или добавете сайта NEUSTOIMA.bg в списъка с разрешени сайтове!

На нашия сайт няма никакви реклами, но е възможно да не се виждат коректно

снимките на продуктите ако е разрешен Ad Blocker добавка на вашия браузър.