Материал: Latex - 100% натурален латекс (естествен каучук)

Латекс: Състав: 100% натурален латекс (естествен каучук)

Производител: Anita Berg – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс.

100% естествен латексовото облекло е много удобно за носене и го чувствате катовтора кожа по тялото. Дебелината на материала има конкретен ефект върхуеластичността и здравината на латекса, като колкото по-дебел е латекса, толковапо-здрав става и по-малко еластичен.

Латексовите облекла се произвеждат по триосновни начина.

1. Производство посредством зашиване на латекса.:
При производството дрехите са нарязани на парчета латекс, които са зашитизаедно. Това прави латексови дреха, които се адаптират много добре към тялото.

2. Производство на лят - монолитен латекс:
Когато форма на желаната дреха, изработена от керамика или метал, се потапят втечен латекс. След като изсъхне този процес се повтаря няколко пъти, докатодрехата има желаната дебелина, преди да бъде отстранена и изсушена.

3. Производство на залепени латексови облекла.
Производство на лепени латексови дрехи е много бърз и лесен процес. Сегментитена облекло, които са били изрязани от готовите латексови листове или лятолатекс парчета са залепени заедно с гумена лепило. Този процес позволява налатекса да се адаптира към тялото перфектно.

В зависимост от начина на производство на облеклата се определя и тяхната стойност, колкото по-сложна е изработката на дадена дреха, толкова по-скъпа е цената и съответно по-добре прилепва по тялото. Наличието на ципове и метални нитове също оскъпява изработката на облеклата и съответно прави обличането и носенето на дрехите по лесно, удобно и приятно. 

Стандартна дебелина на материала

0.4 mm за ръкавици, маски, чорапи, върхове, чорапи, баските, рокли, поли,кюлоти, гащеризони, сутиени, къси панталони, гамаши, панталони и бодита
0,6 мм главно за корсети, корсажи, превръзки на очите, кюлоти, GAGs, отворенасутиени, жартиери колани, каишки, ръкавици
1.2 мм за колани, превръзки на очите.
1,8 мм за яки, крак или белезници, SM аксесоари

Това са средни стойности на дебелина на латекса, тъй като той варира при изработката на дрехи посредством формован лят латекс, дебелината варира от 0.25 мм до 0.75 mm а при лепените латексови облекла е с дебелина 0,15 мм -0.4 mm.

По-долу са някои съвети за грижите залатекс.

Инструкция за безопасност:
 Ако имате алергия към латекс, ние ви съветваме да не се налага физическиконтакт с латекс дрехи.
 Имайте предвид също така, че съществува потенциален риск от задушаване,когато използвате пълните маски за глава и лъжливи.

Доставка:
 Анита Berg доставя латексовите облекла поръсени с пудра в чернипластмасови листове и опаковани в кутия. На пръв поглед те могат да изглеждатбели и Мат, но това не е причина за тревога. Можете да направите вашата позицияблясък с помощта избелители и след специални инструкции.

Носенето:
 Особено важно е
да внимавате при обличане на дрехата. Можете да използватепудра, талк на прах или с лубрикант, съдържащ силикон, за да облечете по-леснолатексовите облекла. Трябва да се внимава да не се повредят дрехите с остритвърди предмети и нокти на ръцете или краката.

Съхранение:
 След употреба, трябва да се съхранявате вашата латексова дрехи вгардероба. Латекса трябва да се съхранява на тъмно и сухо място и да не епрекалено топло във пластмасови кутии или найлонови пликове. Различните цветовелатекс трябва да се съхраняват отделно за да не се боядисат помежду си. Препоръчвамесъщо да се избягва контакт с мед или месинг, тъй като те биха могли да оцветятлатекса.

Блясък:
 Можете да полирата латексовата си дреха с помощта на спрей за обувки,спрей за блясък за латексови облекла или с течно силиконово масло, за да добиенеповторим блясък.

Сушене:
 След почистване и измиване на дрехата е важно да се изсуши веднага надървена закачалка. Може да се забърше и с кърпа преди да се сложи да изсъхне.След като се изсуши продукта, е хубаво да се наръси с талк на прах или с пудраза тяло и това ще попречи да слепне продукта при дълго седене във сгънатоположение.

На снимките по-долу може да видите как са опаковани и как изглеждат визуално нашите продукти от Латекс:

Латекс: Състав: 100% натурален латекс (естествен каучук)

Производител: Anita Berg – най-големия производител в Европейския съюз на фетиш облека от Латекс.